Tegwynne Goldthorpe  Architect

Restaurant : Balans, Soho (& basement office) and Old Compton Café

Soho: Timber block floor and leather banquet seating, red leather walls and changing coloured light walls. Original zip column. Latest bar using timber, glass rods and coloured lighting. Old Compton Café: Very tight busy space uses mirrored glass with slashed red silk between to expand the space. Curved bar with recessed lighting.

click to see full imageclick to see full imageclick to see full imageclick to see full imageclick to see full imageclick to see full imageclick to see full imageclick to see full image

Hover over the thumbnails on
the left to preview the image

Click to view full image

Chiswick loft apartmentResidential extensionBalans restaurant, ChiswickBalans restaurants, Soho & Earls courtDish dash restaurantSelf buildMisc residential